expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pregnancy ticker

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 27, 2013

Wednesday, March 20, 2013

Gemuk salah, kurus pun salah!!

Salahkah aku gemuk? "Dah macam makcik2 dah badannya"..Baru lepas beranak kut..ooo ko dulu lepas pantang ja dah balik berat asal kan..so jangan la compare ngan aku yg kena hempas pulas nk turunkan berat aku yg dah dlm kategori obes ni..

Salahkah aku kurus? "Nape kurus sangat ni? X elok la muka cengkung2 ni..macam org sakit ja tengok"..sabar ja aku menahan nafas..tatau nk reply caner..kalo la aku boleh agih agihkan lemak aku ni kan senang..aku tambah lemak byk2 kat muka..so aku tak nampak cam org sakit kan..

Susah jugak nak puaskan hati smua org..huhuhu

Saturday, March 16, 2013

Preloved Authentic Gucci Crystal Boston

Preloved Authentic Gucci Crystal Boston
Medium Size

Comes with dustbag, cards

Hardly used.

In mint condition.

Product description:
Laminated Brown GG Gucci with dark brown leather trims
Light gold hardware
Double straps with 4.3" drop
Zip top closure
Inside pocket
12.6"L x 6.7"W x 8.7"H

Price: RM1650 (nego)

Whats app: 0125290550











Monday, March 4, 2013

Babyzen Yoyo, finally!!

Yeayy..akhirnya dpt jugak aku miliki stroller ni..dah lama mengidam nk beli sebenarnya..stroller yg kitorang pakai skang (halford s8) sgt bulky, sian tgk hubby peluh2 ngangkatnya..tu yg nak cari stroller yg xbulky sgt..kebetulan ada terbaca review dr sorang blogger pasal stroller ni, terus terjatuh cinta..lagi2 lepas tgk video kat youtube ni..

http://youtu.be/taBPxDUDWNE

Tempting kan? Sebab utama aku tertarik ngan babyzen yoyo ni sbb saiz dia yg sgt cute bila fold..senang plak tu nk lipat, leh pakai sebelah tangan (kena pro skit..hehe)..nk unfold lagi senang, ala2 campak-xsayang-stroller gitu..stroller ni sesuai sgt utk family yg kerap travel especially yg kena naik flight (satu2nya stroller yg boleh masuk cabin)..actually aku bukannya type tu pun..paling2 pun gi shopping mall ja..haha..

Stroller ni pun terletak dlm kategori lightweight stroller..just 5.8kg..siap ada strap utk sangkut kat bahu lagi..

Lagi satu yg bez pasal stroller ni, kita leh tukar warna seat pad n canopy dia sesuka hati..maksudnya kalo skang beli warna pink (mak dah lama gedik nk warna pink), tetiba nanti anak kedua (insyaallah) bb boy ke, just tukar seat pad n canopy yg baru (xsampai rm300)..tp kalo xkisah bbboy berwarna pink pun ok! Hihi..utk frame pulak, skang ni ada dua warna, putih n hitam (rasanya hitam cam lg smart!)

So pasni kalo ada sesapa yg berbaby besar (sbb stroller ni utk 6bulan ke atas) and nk cari something yg boleh memudahkan perjalanan korang ke mana2, leh la consider stroller ni..

Cakap pasal harga, retail price=RM1799..tp aritu ada diskaun kat motherhood expo klcc..just rm1399..tu yg trus grab..hehe..tp mmg berbaloi la dgn harga..tak perlu bonet kereta yg besar sbb leh letak kat seat belakang ja..senang kan? Nak pasang pun x ambil masa yg lama..sbb dlm kotak,frame tu dah siap2 terpasang..just masukkan seat pad and canopy ja..kitorang aritu suh promoter tu pasangkan trus..makpak yg excited lebih!!

Gambar yasmeen ngan stroller ni xsempat nak amik sbb budak kecik ni ngamuk nk tido..xsempat mak dia nk sambung shopping kat expo..next time ek! Setakat ni mampu letak gambar google ja dulu..

My pink stroller!!